About

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Dragă cititorule,

În primul rând, țin să îți mulțumesc că ai ajuns aici. Bine ai venit în lumea ispitelor sănătoase și #fărăcruzime! Sper ca rețetele de aici să te convingă să rămâi și să mi te alături în această frumoasă călătorie pe care am început-o acum 2 ani, în online, și de mai bine de 4 ani în offline.

Eu sunt Mădălina, gazda bucătăriei The Smart Cuisine, și am creat acest blog pentru gurmanzii care își doresc să adopte un stil de viață mai sănătos, responsabil și conștient, dar care pun mare preț pe savoarea bucatelor din farfurie.

Încă mai crezi ca tot ce este bun în viață este imoral, ilegal sau îngrașă? Sau că nu există mâncare delicioasă fără produse de origine animală? Ei, bine, când vine vorba de partea culinară eu cred există și o cale de mijloc. O bucătărie gustoasă nu trebuie sa fie neapărat dăunătoare siluetei, sănătății, planetei și ființelor vii care ne înconjoară. De la acest idee a pornit și conceptul “The Smart Cuisine”: bucătărie bazată pe hrană naturală, #fărăcruzime, rapidă, gustoasă și sănătoasă.

the smart cuisine

Așadar, chiar dacă ai un program aglomerat care nu îți permite sa pierzi foarte mult timp în bucătărie, rețetele iscusite din bucătăria The Smart Cuisine te vor ajuta sa adopți un stil de viață mai sănătos și să te reîndrăgostești de mâncarea naturală (dacă încă nu ești un împătimit). Iar asta cu resurse minime de timp și fără a cheltui mai mult decât în mod obișnuit.

Pe site-ul meu vei găsi o gama variată de rețete plant-based (vegane și raw-vegane), articole sau planuri de alimentație menite sa îți condimenteze viața cu mai multă energie, culoare, sănătate și gust.

Ești pregătit pentru un nou tonus și pentru o doza zilnica de răsfăț culinar? Atunci, cu siguranță te afli în locul potrivit!

Să ne auzim plini de energie și data viitoare!

Dacă vrei sa fii la curent cu toate noutățile de pe The Smart Cuisine nu ezita sa te abonezi la RSS sau la newsletter. De asemenea, mă mai poți găsi pe Facebook, Instagram sau Pinterest.

Skip the diet.Just eat healthy. (1)

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 Filament.io 0 Flares ×

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *